Wie zijn wij?

LetselCare (voorheen HumanCare Gorinchem) bestaat sinds 2011 en is gespecialiseerd in letselschade. Wij werken samen met verzekeraars en belangenbehartigers en zijn onafhankelijk in ons advies en begeleiding. De uiteindelijke schadeposten en het smartengeld worden bepaald door de belangenbehartigers en de verzekeraars.
Bij LetselCare werken ergotherapeuten, maatschappelijk werkers en verpleegkundigen om zo een beter advies te kunnen geven in de verschillende zaken. Zij hebben, zonder uitzondering, ruime ervaring op het brede vakgebied van letselschade, de Wmo en de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Waar staat LetselCare voor:
LetselCare communiceert open en transparant naar beide partijen, waardoor alles duidelijk blijft voor iedereen. Wij staan voor het ontzorgen van de cliënt. We adviseren en begeleiden de cliënt in het woud van zorg, voorzieningen en welzijn zodat de cliënt zich kan richten op het herstel. LetselCare is onafhankelijk en geeft onafhankelijk advies. Door de deskundigheid kunnen er goede en betrouwbare adviezen gegeven worden. De klant kan altijd bij ons terecht en kan altijd vertrouwen op LetselCare.

Iris-42

Iris van Zandwijk

Hoe wil LetselCare gezien worden door de klant?
Betrouwbaar
Stipt
Deskundig
Empathisch
Onafhankelijk
Korte lijnen

 

 

DSC_0005

Francien Daalwijk